Πως να βρείτε την κατάλληλη εστία

Θέλετε να αγοράσετε μία νέα εστία αλλά δεν γνωρίζετε από που να αρχίσετε ; Χρησιμοποιήστε τον σύμβουλο αγοράς μας για να ανακαλύψετε το κατάλληλο μοντέλο που ταιριάζεις στις ανάγκες σας, απλά απαντώντας μερικές απλές ερωτήσεις.

 

Απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις μαγειρικές σας επιθυμίες και την κουζίνα σας, ο οδηγός αγοράς μας θα γνωρίζει ποιος τύπος εστίας ταιριάζει καλύτερα στην εγκατάστασή σας.

• Ποιος τύπος εστίας ταιριάζει με το νοικοκυριό σας; Έχουμε μια ποικιλία τύπων εστιών έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση μαγειρέματος. Επαγωγή, αέριο ή ηλεκτρικές εστίες. Ο οδηγός αγοράς μας θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιος τύπος είναι κατάλληλος για εσάς.

• Ποιο σχέδιο ταιριάζει με την κουζίνα σας; Προτιμάτε μια γυάλινη επιφάνεια, με ή χωρίς πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, ή εστίες χωρίς πλαίσιο για επίπεδη ενσωμάτωση στον πάγκο εργασίας; Έχουμε επιλογές για να ταιριάξουμε με οποιοδήποτε σχέδιο.

• Ποια χαρακτηριστικά και προδιαγραφές είναι σημαντικά για εσάς; Οι εστίες μας διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών και χαρακτηριστικών: χειριστήρια αφής, διάφορες ζώνες μαγειρέματος, έξυπνες λειτουργίες, κλείδωμα για παιδιά και μέτρα ασφαλείας, είναι μόνο μερικά απο αυτά.

 

Ανακαλύψτε όλη τη γκάμα των εστιών μας και επιπλέον προϊόντα

Όλες οι εστίες

Καθαριστικά και αναλώσιμα

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας