Πως να βρείτε την καλύτερη καφετιέρα

Θέλετε να αγοράσετε μία νέα καφετιέρα αλλά δεν γνωρίζετε από που να αρχίσετε ; Χρησιμοποιήστε τον σύμβουλο αγοράς μας για να ανακαλύψετε το κατάλληλο μοντέλο που ταιριάζεις στις ανάγκες σας, απλά απαντώντας μερικές απλές ερωτήσεις.

 

Απαντώντας μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις σας, ο σύμβουλος αγοράς θα γνωρίζει ποια καφετιέρα είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας.

• Ποια καφετιέρα ταιριάζει στην χρήση που κάνετε; Έχουμε μία μεγάλη ποικιλία συσκευών έτοιμες να φτιάξουν τον τέλειο φρεσκοκομμένο καφέ. Προτιμάτε έναν γευστικό espresso, latte, ή cappuccino; Θέλετε έναν προσωποποιημένο καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού ή μία κανάτα καφέ έτοιμη

• Ποια καφετιέρα είναι η καλύτερη για εσάς; Θέλετε να εντοιχίσετε την καφετιέρα σας στην κουζίνα σας ή μία ελεύθερη καφετιέρα είναι καλύτερη; Προσφέρουμε όλες τις επιλογές.

• Ποια χαρακτηριστικά και τεχνολογίες είναι σημαντικές για εσάς; Θέλετε να έχετε πολλές ποικιλίες καφέ με μία επιλογή, ή εκτιμάτε ιδιαίτερα έναν καλό μύλο άλεσης ή μία καλή παρασκευή σε αφρόγαλα;

 

Ανακαλύψτε όλη τη γκάμα μας και σχετικά προϊόντα

Όλες οι καφετιέρες

Ελεύθερες καφετιέρες

Εντοιχιζόμενες καφετιέρες