Εγγραφείτε για τη λήψη του ενημερωτικού δελτίου της Miele

Miele Newsletter

Κρατήστε επαφή με τη Miele

Η εμπιστοσύνη σας είναι για εμάς πολύτιμη. H εταιρεία Miele αντιπροσωπεύει αξίες όπως η αξιοπιστία και η ακεραιότητα. Αυτό ισχύει και για τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε με ιδιαίτερη προσοχή και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Επιθυμούμε να επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τις προωθητικές ενέργειες, τους διαγωνισμούς και τις εκδηλώσεις μας, καθώς και για ολοκληρωμένες λύσεις οικιακών και επαγγελματικών συσκευών που καλύπτουν τις ανάγκες σας με την υπογραφή και την ασύγκριτη ποιότητα της Miele.

Aν ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις ανωτέρω επικοινωνίες, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας. Με τον τρόπο αυτό, μας δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας με το συμβατικό ταχυδρομείο, με sms ή μέσω email. Θα τηρήσουμε τα στοιχεία σας μέχρι την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών και την ικανοποίηση των νόμιμων συμφερόντων μας και των υποχρεώσεών μας.

 

Προσφώνηση*

Όνομα*

Επώνυμο*

E-mail*

Κάθε πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται από την Miele έχει για τα προσωπικά του δεδομένα τα ακόλουθα δικαιώματα: δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης, δικαίωμα διόρθωσης, δικαίωμα διαγραφής, δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία, δικαίωμα στη φορητότητα, δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης, δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ. Μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας όποτε επιθυμείτε αποστέλλοντας e-mail στο info@miele.gr και θα σταματήσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας.
Θα τηρήσουμε τα στοιχεία σας μέχρι την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών και την ικανοποίηση των νόμιμων συμφερόντων μας και των υποχρεώσεών μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

* Υποχρεωτικά πεδία