Μόδα Miele

Μόδα Miele Adobe Stock

Πάθος, διαφορετικότητα, καλή διάθεση...

Χάρη στη μόδα μπορούμε να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας και ακόμα περισσότερα. Δείτε τα στούντιο διεθνώς κορυφαίων σχεδιαστών και ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις και τα απαραίτητα κομμάτια από τις παγκόσμιες πρωτεύουσες της μόδας.
Επίσης, έξυπνες συμβουλές για την πλύση και τη φροντίδα των ρούχων σας αποκαλύπτουν πώς να κρατήσετε τα ρούχα σας σε καλή κατάσταση για όσο περισσότερο καιρό γίνεται.

Getty Images, Getty Images for Kaftan Citra

Τάσεις της μόδας

Μόνο ο κόσμος της μόδας γυρίζει τόσο γρήγορα. Αυτό που σήμερα θεωρείται κακόγουστο μπορεί αύριο να αποτελεί την απόλυτη τάση ή και το αντίθετο. Άτομα που δημιουργούν τάσεις, δημοσιογράφοι μόδας, γκουρού του στυλ, επώνυμοι, μπλόγκερ και σχεδιαστές από όλο τον κόσμο μάς δείχνουν τι θεωρείται της μόδας και τι πρέπει να αποφεύγουμε.

Προς Τάσεις μόδας
Adobe Stock

Σχεδιαστής μόδας

Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λονδίνο ή Βερολίνο: Οι φανατικοί οπαδοί της μόδας ενθουσιάζονται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο. Όταν οι διεθνείς σχεδιαστές και οι οίκοι μόδας παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές. Ακολουθήστε μας για να δείτε τι γίνεται στα παρασκήνια του κόσμου της μόδας.

Πορτραίτο σχεδιαστή

Έξυπνες συμβουλές και πληροφορίες

Εδώ, εκτός από ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα υλικά, σας προσφέρουμε πολλές συμβουλές για τον καθαρισμό των λεκέδων και σας εξηγούμε τη σημασία των συμβόλων που αφορούν τη φροντίδα των ρούχων.
Εξοικειωθείτε με τις οδηγίες πλύσης και σιδερώματος που σας προσφέρουμε.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνία

Επικοινωνία