Επισκέψεις κατ' οίκον

Επισκέψεις κατ' οίκον

Πρόγραμμα κατ' οίκον εκπαίδευσης της Miele Εξατομικευμένες συμβουλές για τα προϊόντα στην άνεση του σπιτιού σας

Οι συσκευές της Miele διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και την καινοτομία τους. Η αγορά προϊόντων Miele αποτελεί την καλύτερη επιλογή σας. Για να απολαμβάνετε και να είστε ικανοποιημένοι για πολύ καιρό με τις συσκευές σας και την πληθώρα λειτουργιών, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μια δελεαστική προσφορά: το Πρόγραμμα κατ' οίκον εκπαίδευσης της Miele.

Η υπηρεσία αυτή προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες σας. Ενημερώνεστε διεξοδικά για τις λειτουργίες και τη βέλτιστη χρήση των συσκευών Miele στο σπίτι σας.

Προγραμματίζουμε μαζί τις συσκευές σας για να ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες. Σας εξηγούμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και σας παρέχουμε συμβουλές για τη συντήρηση και λειτουργία τους. Επίσης, σας δείχνουμε πώς μπορείτε να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα και σας δίνουμε πολύτιμες συμβουλές που θα διασφαλίσουν ότι θα απολαμβάνετε τις συσκευές σας για πολύ καιρό.

 

 

Τα οφέλη σας με μια ματιά:

  • Προσωπικές συμβουλές
    Οι ειδικοί της Miele σας παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές στο σπίτι σας για τις συσκευές σας.
  • Ρύθμιση των αγαπημένων σας προγραμμάτων
    Η χρήση προσαρμοσμένων προγραμμάτων επιτρέπει στις συσκευές σας να ανταποκρίνονται απολύτως στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
  • Συμβουλές& κόλπα για τέλεια αποτελέσματα
    Θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία και τη συντήρηση των συσκευών σας.

Weitere Informationen erhalten Sie telefonisch oder über unser Kontaktformular. Vereinbaren Sie am besten gleich einen Termin für Ihre persönliche Produktberatung.

επικοινωνία