Άλλες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τις εστίες φούρνου και τις εστίες CombiSets της Miele

Τύπος κατασκευής

Για χρήση σε συνδυασμό με φούρνο ή χωρίς φούρνο

Οι εστίες είναι το επίκεντρο της κουζίνας, είτε σε νησίδα, είτε ενσωματωμένες σε μια σειρά ντουλαπιών. Οι εστίες είναι το επίκεντρο της κουζίνας, είτε σε νησίδα, είτε ενσωματωμένες σε μια σειρά ντουλαπιών.

Μάθετε περισσότερα για το «Τύπος κατασκευής»
Επαγωγικό μοντέλο

Τύποι θέρμανσης για κάθε συνήθεια μαγειρέματος

Στις εστίες Miele διατίθενται διάφοροι τύποι θέρμανσης. Η Miele προσφέρει την κατάλληλη εστία για κάθε προτίμηση μαγειρέματος. Μάθετε περισσότερα για την επαγωγική θέρμανση εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το «Επαγωγικό μοντέλο»
Ποικιλία μεγεθών

Το σωστό μέγεθος για κάθε κουζίνα

Σας αρέσει να μαγειρεύετε με λίγα μόνο σκεύη ή απολαμβάνετε να φτιάχνετε πολύπλοκα γεύματα με πολλές κατσαρόλες και τηγάνια; Όσο κι αν σας αρέσει η μαγειρική, η Miele σας προσφέρει εστίες με αρκετό χώρο!

Μάθετε περισσότερα για το «Ποικιλία μεγεθών»
Η εξωτική σειρά των CombiSet της Miele

Μαγείρεμα εκτός της πεπατημένης

Το φιλόδοξο μαγείρεμα προϋποθέτει επαγγελματική τεχνολογία. Η Miele προσφέρει εξειδικευμένες συσκευές όπως το TepanYaki, τη γκριλιέρα σαλαμάνδρα, το επαγωγικό wok, τη φριτέζα, το γκριλ μπάρμπεκιου και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο απόλαυσης!

Μάθετε περισσότερα για το «Η εξωτική σειρά των CombiSet της Miele»
Ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης

Ευελιξία και ποιότητα που ξεχωρίζουν

Το επιτραπέζιο σύστημα εξαγωγής αέρα της Miele ξεχωρίζει ανάμεσα στους απορροφητήρες. Διακρίνεται χάρη στην έξυπνη τεχνολογία, τις πρόσθετες ευκολίες και την εύκολη εγκατάσταση σε όλες τις κουζίνες. Η εγκατάσταση επιτραπέζιου απορροφητήρα σε μια μονάδα βάσης παρακάμπτει τυχόν προβλήματα όπως το ύψος οροφής ή άλλα εμπόδια που περιορίζουν την ορατότητα κατά το μαγείρεμα.

Μάθετε περισσότερα για το «Ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης»
Το νέο επιτραπέζιο σύστημα εξαγωγής αέρα Miele

Πάντα σε συνδυασμό με κατάλληλα CombiSet

Το νέο επιτραπέζιο σύστημα εξαγωγής αέρα μετατρέπει κάθε CombiSet της Miele σε ξεχωριστή λεπτομέρεια για την κουζίνα. Σε συνδυασμό με δύο CombiSet της επιλογής σας, το επιτραπέζιο σύστημα εξαγωγής αέρα δημιουργεί μια τέλεια μονάδα μαγειρέματος. Επαγωγής, HiLight, Tepan ή wok - ανακαλύψτε τη νέα εποχή μαγειρικής χωρίς όρια και χωρίς μυρωδιές.

Μάθετε περισσότερα για το «Το νέο επιτραπέζιο σύστημα εξαγωγής αέρα Miele»

Αξεσουάρ και προϊόντα φροντίδας και καθαρισμού