Επέκταση Τεχνικής Κάλυψης

Miele Service Certificate

Τιμές Miele Service Certificate (Επέκταση Εγγύησης Miele)

Miele Service Certificate (Επέκταση Εγγύησης  Miele) Τιμή ανά πιστοποιητικό (σε ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
Εγγύηση Miele για 5 χρόνια*  130 €
Εγγύηση Miele για 10 χρόνια*  289 €

* Συμπεριλαμβανομένης της εργοστασιακής εγγύησης 2 ετών

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα να παραγγείλετε το ποιστοποιητικό επέκτασης εγγύησης Miele εύκολα online τώρα.

ΠαραγγελίαEπικοινωνία

Ενεργοποίηση επέκτασης Τεχνικής Κάλυψης από την Miele.

Κατά την αγορά του Πιστοποιητικό  Τεχνικής Κάλυψης  από εξειδικευμένο λιανοπωλητή ή από το κατάστημα Miele, θα λάβετε ένα έντυπο με τον προσωπικό σας κωδικό εγγραφής. Για να ενεργοποιήσετε  την Τεχνική Κάλυψη για τη συσκευή σας Miele, πρέπει να καταχωρίσετε τον  προσωπικό κωδικό σας  και να εισαγάγετε τον σειριακό αριθμό της συσκευής στην επίσημη ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο. Θα βρείτε τον προσωπικό σας κωδικό εγγραφής στον φάκελο του πιστοποιητικού Τεχνικής Κάλυψης Miele .

Μετά την επιτυχή ενεργοποίηση, η Miele θα σας στείλει το πιστοποιητικό ενεργοποίησης  Τεχνικής Κάλυψης. Κρατήστε το μαζί με την απόδειξη αγοράς της συσκευής σας και τον φάκελο πιστοποιητικού Τεχνικής Κάλυψης. Κατά τη διάρκεια των πέντε ή δέκα ετών (από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής σας, συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης του κατασκευαστή), όλες οι επισκευές θα πραγματοποιούνται δωρεάν από την επίσημη εξουσιοδοτημένη ομάδα Service της Miele.

Ενεργοποίηση MSC

Επιπρόσθετες πληροφορίες για λήψη

Περιγραφή Μορφή Λήψη
Έντυπο Επέκτασης Τεχνικής Κάλυψης PDF Λήψη

Επέκταση εγγύησης για ηλεκτρικές σκούπες

Επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια και αυθεντικές σακούλες Miele HyClean

ComfortBox

Care Box ηλεκτρικής σκούπας. Κάνατε τη σωστή επιλογή αγοράζοντας το Care Box ηλεκτρικής σκούπας με 5 χρόνια εγγύηση!  Προσφέρει έναν αριθμό πλεονεκτημάτων: Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας σακούλες σκούπας Miele HyClean θα μεγιστοποιήσετε την απόδοση της Miele σκούπας σας  και θα εξασφαλίζετε πάντα εξαιρετική και υγιεινή απόδοση απορρόφησης της σκόνης. Ωστόσο, αν τυχόν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την ηλεκτρική σας σκούπα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την καταχωρημένη επέκταση εγγύησης χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση! Πρόσθετες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στους όρους συμβολαίου. 

Περιλαμβάνονται:
• 16 σακούλες σκούπας, 4 φίλτρα προστασίας μοτέρ, 4 φίλτρα εξαερισμού
• 5 χρόνια επέκταση εγγύησης για Miele ηλεκτρικές σκούπες (για όλες τις ηλεκτρικές σκούπες Miele < 2 χρόνια) 

Τιμή:
Care Box ηλεκτρικής σκούπας τύπος FJM : 79.90 EUR
Care Box ηλεκτρικής σκούπας τύπος GN : 79.90 EUR

Με τον κωδικό εγγραφής που αναγράφεται στο ειδικό πληροφοριακό έντυπο που περιλαμβάνει το Care Box μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα την επέκταση εγγύησης σύμφωνα με τις οδηγίες.

Αγορά προϊόντωνΕνεργοποίηση εγγύησης

Ενεργοποίηση της επέκτασης εγγύησης

Προκειμένου να καταχωρήσετε την επέκταση εγγύησης για την ηλεκτρική σας σκούπα Miele θα χρειαστεί να την ενεργοποιήσετε με τη χρήση ενός κωδικού. Μπορείτε εύκολα να την ενεργοποιήσετε online υποβάλλοντας τον σειριακό αριθμό και τον κωδικό εγγραφής της ηλεκτρικής σας σκούπας. Ο προσωπικό σας αριθμός εγγραφής αναγράφεται στο πληροφοριακό φυλλάδιο που περιλαμβάνεται στο Care Box ηλεκτρικής σκούπας.  Μετά από μία επιτυχημένη ενεργοποίηση η Miele θα σας αποστείλει το πιστοποιητικό επέκτασης της εγγύησής σας. Κρατήστε το μαζί με την απόδειξη αγοράς της ηλεκτρικής σας σκούπας και το Care Box.  Κατά τη διάρκεια της 5ετούς περιόδου (από την ημερομηνία αγοράς της ηλεκτρικής σας σκούπας) όλες οι επιδιορθώσεις θα διεξαχθούν χωρίς χρέωση από το τεχνικό τμήμα της ΜΗΛΕ ΕΛΛΑΣ ή από τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό αντιπρόσωπο.

Ενεργοποίηση επέκτασης εγγύησης

OpenPage RedDot [ID 5294] Επιπρόσθετες πληροφορίες για λήψη

Περιγραφή Μορφή Λήψη
Έντυπο επέκτασης εγγύησης για ηλεκτρικές σκούπες PDF Λήψη