Δεν έχετε χρόνο για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή;

Απεριόριστη πρόσβαση μέσω εφαρμογής
Η Scout RX2 ελέγχεται εύκολα μέσω smartphone ή tablet από το σπίτι ή ενώ βρίσκεστε εκτός. Η εφαρμογή Miele Scout RX2* παρέχει όλες τις σημαντικές πληροφορίες και προσφέρει βασικές επιλογές ελέγχου με μια ματιά.
Οθόνη κατάστασης και χρονόμετρο
Η οθόνη κατάστασης σας δίνει όλες τις βασικές πληροφορίες με μια ματιά, π.χ. το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η Scout RX2, και πότε θα ξεκινήσει η επόμενη καθαριότητα. Με δύο μόλις κλικ μπορείτε να επιλέξετε πρόγραμμα καθαρισμού και να ξεκινήσετε άμεσα την ηλεκτρική σκούπα.
Χαρτογράφηση σπιτιού
Η Scout RX2 καλύπτει στο πέρασμά της όλα τα δωμάτια και δημιουργεί έναν χάρτη του καθαρισμένου χώρου. Έτσι, μπορείτε να εντοπίζετε τη Scout RX2 ανά πάσα στιγμή και να γνωρίζετε ποιοι χώροι έχουν ήδη καθαριστεί.
Home Vision**
Μέσω της λειτουργίας Home Vision, οι ζωντανές εικόνες που καταγράφονται από τη Scout RX2 μεταδίδονται σε μια φορητή συσκευή. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στο σπίτι σας οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Οι εικόνες της κάμερας δεν καταγράφονται ως ροή βίντεο αλλά μεταφέρονται μεμονωμένα σε πραγματικό χρόνο. Πάνω απ' όλα η ασφάλεια: γι' αυτόν τον λόγο η μετάδοση της εικόνας είναι κωδικοποιημένη. Τα δεδομένα μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή και αποκωδικοποιούνται μόνο κατά την άφιξη στη φορητή συσκευή.
Διατίθεται για κινητή συσκευή (για τις ελάχιστες απαίτησεις, ανατρέξτε στις πληροφορίες που παρέχονται στο app store).Η ποιότητα της αναμετάδοσης εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεσης στο διαδίκτυο στο σπίτι σας και την ταχύτητα της φορητής συσκευής σας.ανάλογα με το μοντέλο Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος