Πρακτικές online παραγγελιών για καθημερ. ανάγκες;

Σας αρέσει να ψωνίζετε διαδικτυακά επειδή είναι εύκολο και εξοικονομείτε χρόνο; Με το ShopConn@ct μπορείτε να αγοράσετε με άνεση τα βασικά αναλώσιμα για τις οικιακές σας συσκευές μέσω διαδικτύου.
Όταν το απορρυπαντικό του πλυντηρίου πιάτων σας σχεδόν τελειώσει, το πλυντήριο πιάτων σάς στέλνει αυτόματα ένα μήνυμα στο κινητό σας. Όταν ανοίξετε το μήνυμα, μεταφέρεστε στο κατάστημα Miele, όπου μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας αναλώσιμα. Με λίγα μόνο κλικ, σας στέλνουμε την παραγγελία σας σε χρόνο μηδέν.
Για τα πλυντήρια ρούχων* με TwinDos – το πρώτο δικτυωμένο σύστημα χορήγησης δοσολογίας στον κόσμο – η λειτουργία αναλώσιμων σας ενημερώνει όταν το επίπεδο πλήρωσης του απορρυπαντικού είναι χαμηλό. Αυτό καθιστά πολύ άνετη την παραγγελία απορρυπαντικού για το πλυντήριό σας.
Ανακαλύψτε τα εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με το AutoDos: το πρώτο πρωτοποριακό σύστημα δοσολογίας παγκοσμίως με ενσωματωμένο PowerDisk.
«Μου αρέσει να φροντίζω τις καθημερινές μου ανάγκες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και άνετα. Κατά προτίμηση με το smartphone μου.»
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος