Ξυπνάει αναμνήσεις των διακοπών σας;

Έμπνευση στο μαγείρεμα και ψήσιμο
Ποια σπιτική συνταγή σας ξυπνάει αναμνήσεις των διακοπών σας; Για νέες ιδέες και συμβουλές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, η λειτουργία συνταγών της εφαρμογής Miele@mobile είναι ό,τι χρειάζεστε: για να βρείτε τη σωστή συνταγή γρήγορα για μια ειδική περίσταση ή για να εμπνευστείτε και να δώσετε ιδιαίτερη γεύση σε μια συνηθισμένη μέρα. Μπορείτε, με την εφαρμογή αυτή, να προσθέσετε στη στιγμή νέες συνταγές στο συνηθισμένο μενού σας και να δοκιμάσετε νέες μαγειρικές τάσεις ή να βρείτε τη σωστή συνταγή για ένα εποχιακό πιάτο.
Αναλυτικά βίντεο για εύκολο μαγείρεμα
Αν σας αρέσει κάποιο συγκεκριμένο πιάτο, απλώς αποθηκεύστε το ως αγαπημένο. Μπορείτε βέβαια να συνθέσετε και τη δική σας προσωπική λίστα αγορών για μια συγκεκριμένη συνταγή. Δεν χρειάζεται να αναζητάτε ειδικές μεθόδους παρασκευής ή κάθε βήμα για την εκτέλεση μιας συνταγής – τα ενσωματωμένα αναλυτικά βίντεο παρουσιάζουν και εξηγούν τα πάντα, ανεξαρτήτως της εμπειρίας που τυχόν έχετε, με τρόπο εύκολα κατανοητό, για παράδειγμα, πώς να ψιλοκόψετε μια πιπεριά ή χτένια σοτέ.
Ανακαλύψατε μια νέα αγαπημένη σας συνταγή;
Ο φούρνος Dialog γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει! Σε χρόνο ρεκόρ, με το smartphone σάς έχετε πρόσβαση σε πεντανόστιμες συνταγές και στο κατάλληλο αυτόματο πρόγραμμα για τον φούρνο Dialog. Μέσω της εφαρμογής Miele@mobile, μπορείτε να αναζητήσετε υπέροχες συνταγές χωρίς να ανησυχείτε για τις λειτουργίες ή για τον σωστό αριθμό των μονάδων Gourmet. Μόλις βρείτε τη νέα αγαπημένη σας συνταγή, απλά επιλέξτε την για να τη στείλετε από την εφαρμογή στον φούρνο Dialog – στη συνέχεια ο φούρνος λαμβάνει το κατάλληλο αυτόματο πρόγραμμα και παράλληλα τις σωστές ρυθμίσεις της συσκευής. Μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα αμέσως, αργότερα ή χρησιμοποιώντας την επιλογή που διασφαλίζει την εκτέλεση σε συγκεκριμένο χρόνο.Όλα αυτά κάνουν την προετοιμασία ακόμα και των πιο δύσκολων συνταγών παιχνιδάκι. Εκπληκτικά αποτελέσματα με το πάτημα ενός πλήκτρου.
«Η συνταγή ήταν εξαιρετική. Και η προετοιμασία του πιάτου πανεύκολη.»
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος