Δεν μπορείτε να είστε παντού ταυτόχρονα;

Όλα υπό έλεγχο – είτε είστε στο σπίτι είτε εκτός
Θέλετε να γνωρίζετε την κατάσταση των συσκευών σας με μια ματιά; Είναι εφικτό μέσω της εφαρμογής Miele@mobile, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε εκτός. Η εφαρμογή σας ενημερώνει για την κατάσταση των συσκευών σας ανά πάσα στιγμή. Το smartphone σας ειδοποιεί για το αν έχετε αρκετό χρόνο για να αδειάσετε το πλυντήριο πιάτων πριν φύγετε από το σπίτι.
Η εφαρμογή Miele@mobile*
Η εφαρμογή Miele@mobile σάς δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε όλες τις οικιακές συσκευές Miele με δυνατότητα δικτύωσης γρήγορα και εύκολα μέσω smartphone ή tablet. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε οποτεδήποτε απευθείας πρόσβαση στο πλυντήριο ρούχων, το ψυγείο ή τον φούρνο σας, να ζητάτε πληροφορίες κατάστασης, και να επιλέγετε λειτουργίες.
Μεταξύ άλλων, εμφανίζονται το επιλεγμένο πρόγραμμα ή η λειτουργία, καθώς και η αντίστροφη μέτρηση χρόνου που απομένει. Η εφαρμογή Miele@mobile σάς ενημερώνει, για παράδειγμα, πόσο ακόμα χρόνο θα χρειαστεί να ψηθεί το ψητό σας στον φούρνο. Θα λαμβάνετε επίσης ειδοποιήσεις (ακόμα και στο έξυπνο ρολόι σας) όταν χρειάζεται να παρέμβετε, για παράδειγμα στο τέλος του προγράμματος του πλυντηρίου πιάτων ή όταν η πόρτα του ψυγείου σας είναι ανοικτή. Οι λειτουργίες με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως η ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της εστίας, εξαιρούνται. Πολλές άλλες λειτουργίες της εφαρμογής όπως η λειτουργία υποβοήθησης εξαρτώνται από τη σύνδεση των συσκευών Miele στην εφαρμογή.
Απλή λήψη από το κατάστημα εφαρμογών
Πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή σε κινητή συσκευή (για λεπτομέρειες σχετικά με τις ελάχιστες απαιτήσεις, ανατρέξτε στις πληροφορίες στο κατάστημα εφαρμογών), να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς και να δημιουργήσετε ένα προσωπικό λογαριασμό χρήστη. Επίσης απαιτείται ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο για τη μεταφορά δεδομένων.
«Περνάω πολλές ώρες έξω από το σπίτι. Το γεγονός ότι μπορώ να χειριστώ τις συσκευές μου με το smartphone μου με διευκολύνει.»
Διατίθεται για κινητή συσκευή (ελάχ. απαίτηση Android 4.4+ και iOS 9+) Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος