Προϊόντα φροντίδας συσκευών

Άριστη φροντίδα των συσκευών της Miele

Πλυντήρια ρούχων
Επιθυμείτε τα ρούχα σας να βγαίνουν πάντα τέλεια καθαρά από το πλυντήριο ρούχων Miele. Για να μπορεί όμως και το πλυντήριό σας να λειτουργεί άψογα για πολλά χρόνια, θα πρέπει να του κάνετε τακτικά έναν βαθύ καθαρισμό. Με τα καθαριστικά για πλυντήρια ρούχων απομακρύνονται αποτελεσματικά τα πιθανά υπολείμματα. Έτσι, διατηρείται η υψηλή απόδοση της συσκευής σας.
Πλυντήρια πιάτων
Τέλεια αποτελέσματα πλύσης μπορούν να επιτευχθούν μόνο σε ένα υγιεινά καθαρό πλυντήριο πιάτων. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να απομακρύνετε πιθανά υπολείμματα λίπους ή αλάτων. Για αυτό το σκοπό, η Miele προσφέρει μια σειρά από καθαριστικά συσκευής και αλάτων. Τα προϊόντα αυτά παράχθηκαν συγκεκριμένα για τα πλυντήρια πιάτων Miele και μπορούν να εγγυηθούν τέλεια αποτελέσματα και υγιεινή καθαριότητα, ακόμη και σε παλαιότερες συσκευές.
Εντοιχιζόμενες συσκευές κουζίνας
Πολύ εύκολα μπορούν να κατακαθίσουν επίμονα υπολείμματα στην καθημερινή χρήση μιας κουζίνας. Για να εξασφαλίσετε την απομάκρυνσή τους, αλλά και για να βεβαιωθείτε ότι καθαρίζοντας δεν φθείρετε τις επιφάνειες κι εξακολουθούν να φαίνονται σαν καινούργιες, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό καθαριστικό. Για το λόγο αυτό η Miele παρέχει για την ιδανική φροντίδα των συσκευών κουζίνας, ειδικά καθαριστικά και προϊόντα φροντίδας. Αυτά τα προϊόντα κάνουν το σχολαστικό καθάρισμα συσκευών παιχνιδάκι.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος