Ποιον τύπο διακοπτών προτιμάτε;

Η απορροφητική ισχύς μιας σκούπας της Miele μπορεί να επιλεγεί απλά και σε κάθε περίπτωση να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο της επιφάνειας δαπέδου. Το πέλμα καθοδηγείται με ευκολία ώστε να επιτυγχάνετε πάντα άριστο καθάρισμα. 
Περιστρεφόμενος επιλογέας πολλών βαθμίδων
Ο ηλεκτρονικός έλεγχος της απορροφητικής ισχύος γίνεται με έναν περιστροφικό επιλογέα πολλών βαθμίδων. Η επιλογή της βέλτιστης βαθμίδας διευκολύνεται από σύμβολα για μια σειρά από εφαρμογές. 
Διακόπτες ποδός συν/πλην
Χάρη σε αυτή την εργονομική λειτουργική ιδέα δεν χρειάζεται να καταπονείστε σκύβοντας. Και εδώ, υπάρχουν σύμβολα που διευκολύνουν την επιλογή της βέλτιστης βαθμίδας για κάθε τομέα εφαρμογής. 
Χειρισμοί στη λαβή
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την σκούπα και να ρυθμίσετε την απορροφητική ισχύ με το άγγιγμα ενός δακτύλου. Εμφανίζεται την επιλεγμένη βαθμίδα στη συσκευή.
Ηλεκτρικοί χειρισμοί στη λαβή
"Σε αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο, η φωτεινή ένδειξη λειτουργίας είναι ενσωματωμένη στη λαβή ώστε να είναι πάντα ορατή." Ένας ξεχωριστός διακόπτης σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε την ηλεκτρική βούρτσα με ευκολία. 
Τα χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το μοντέλο Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος