Ένας πρωτοποριακός μύλος για τέλεια απόλαυση

Νέο σύστημα άλεσης και εκχύλισης AromaticSystemFresh*: διατηρεί το άρωμα και είναι αθόρυβο.
 Με τον πρωτοποριακό κωνικό μύλο μας, μπορείτε να απολαύσετε και πάλι τον καφέ: η ιδιαίτερη διαδικασία διατήρησης του αρώματος οφείλεται στον ανθεκτικό στη διάβρωση χάλυβα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται για τον μύλο. Για αξεπέραστες στιγμές καφέ, ο νέος μύλος λειτουργεί ιδιαιτέρως αθόρυβα. Άλλη μια σχεδίαση για τη βελτίωση του καφέ: ο μύλος έχει τοποθετηθεί ακριβώς επάνω από τη μονάδα εκχύλισης – αυτό διασφαλίζει ότι ο αλεσμένος καφές από τους κόκκους που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως δεν παραμένει στον μύλο της καφετιέρας. Όταν επιστρέφετε από τις διακοπές, μπορείτε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι καφέ από φρεσκοαλεσμένους κόκκους. Με αυτή τη σχεδίαση, δημιουργήσαμε ένα άψογο σύστημα που εγγυάται μια εμπειρία καφέ άλλου επιπέδου.
Οι καλύτεροι κόκκοι πάντα κοντά σας
Ο espresso έχει πιο ωραία γεύση, αν έχει παρασκευαστεί με κόκκους για espresso, για έναν αυθεντικό Café Crema απαιτούνται κόκκοι για Café Crema: με το CoffeeSelect έχετε πάντα τον σωστό τύπο κόκκων άμεσα διαθέσιμο για τον εξειδικευμένο καφέ που προτιμάτε. Ένα κλασικό ή το αγαπημένο σας χαρμάνι – απλά γεμίστε με τον επιλεγμένο τύπο κόκκων τα τρία διαφορετικά δοχεία κόκκων. Διατίθενται σε τρία μεγέθη: για 210 g, 180 g και 150 g.

Όταν θέλετε να φτιάξετε ένα ρόφημα, απλά επιλέγετε την ποικιλία που επιθυμείτε. Ή μπορείτε να προγραμματίσετε την καφετιέρα να εκχυλίζει πάντα τον καφέ σας με έναν συγκεκριμένο τύπο κόκκων. Στη συνέχεια η καφετιέρα θα επιλέξει αυτόματα το προγραμματισμένο δοχείο κόκκων που επιλέξατε. Έτσι, απολαμβάνετε πάντα τέλειο καφέ, καθώς το AromaticSystemFresh διασφαλίζει ότι δεν παραμένουν στο σύστημα υπολείμματα από διαφορετικό καφέ που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως. Αυτό σάς προσφέρει απόλυτη απόλαυση του καφέ, εύκολα, άνετα και αξιόπιστα. Επίσης: προσθέσαμε τρεις νέες ποικιλίες στη σειρά κόκκων καφέ της Miele στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της λειτουργίας CoffeeSelect.
ανάλογα με το μοντέλο – ισχύει μόνο για το CM 7750 Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος