Βέλτιστη υγιεινή συσκευής – αυτόματα

Άνεση και καινοτομία: χάρη στην πατενταρισμένη* λειτουργία AutoDescale, η συσκευή σας αφαλατώνεται αυτόματα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ένα χρονικό διάστημα δύο ωρών. Η αυτόματη λειτουργία αφαιρεί αποτελεσματικά τα υπολείμματα και τα άλατα – και σας παρέχει χρόνο και μεγαλύτερη άνεση.
Η συσκευή σας μπορεί να αναλάβει πλέον τον καθαρισμό: Οι σωληνώσεις γάλακτος και η μονάδα βρασμού καθαρίζονται αυτόματα με τη λειτουργία AutoClean. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχεται μέγιστη προστασία και υγιεινή ανά πάσα στιγμή. Οι λειτουργίες ComfortClean και EasyClean έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη: πολλά εξαρτήματα της καφετιέρας σας αφαιρούνται και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. 
Εύκολος καθαρισμός και αφαίρεση αλάτων: η Miele αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την αφαλάτωση της καφετιέρας σας, ώστε να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε πιο σημαντικά πράγματα. Οι σωληνώσεις γάλακτος και η μονάδα βρασμού καθαρίζονται αυτόματα με τη λειτουργία AutoClean – διατηρώντας την καφετιέρα καθαρή συνέχεια. Επίσης, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο για την αφαλάτωση της συσκευής σας: η πατενταρισμένη* λειτουργία AutoDescale το κάνει αυτόματα. 
Πατέντα: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1 Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος