Αυτόματη δοσολογία με ενσωματωμένο PowerDisk

Εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού
Ανακαλύψτε τα εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με το AutoDos: το πρώτο πρωτοποριακό σύστημα δοσολογίας παγκοσμίως με ενσωματωμένο PowerDisk – από τη Miele. Σχεδιάσαμε πλυντήρια πιάτων και μοναδικά απορρυπαντικά σε ένα συντονισμένο σύστημα. Ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα, η κοκκοποιημένη σκόνη χορηγείται αυτόματα, στη σωστή ποσότητα ακριβώς τη σωστή στιγμή. Υπάρχει δυνατότητα επαναλαμβανόμενης χορήγησης σε ένα πρόγραμμα. Ένας αισθητήρας στο Αυτόματο πρόγραμμα μετρά τον βαθμό λερώματος και προσαρμόζει αναλόγως τη δοσολογία.
Μέγιστη ελευθερία χειρισμού
Η νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων παρέχει μέγιστη ευκολία χρήστη. Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε είτε το αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης AutoDos με ενσωματωμένο PowerDisk είτε ταμπλέτες δοσομέτρησης είτε σκόνη με τον παραδοσιακό τρόπο μέσω του θαλάμου δοσομέτρησης. Εσείς αποφασίζετε ποιο απορρυπαντικό θα χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν το πλυντήριο πιάτων σας διαθέτει αρκετή ποσότητα απορρυπαντικού κάθε φορά που ξεκινάτε ένα πρόγραμμα, καθώς η πρωτοποριακή τεχνολογία δοσομέτρησης με PowerDisk περιέχει επαρκή ποσότητα για περ. έναν μήνα ή 20 προγράμματα πλύσης κατά μέσο όρο*. Αυτό σημαίνει περισσότερη ελευθερία. Το ίδιο ισχύει για το AutoStart*: αφού το επιλέξετε, το πρώτο αυτόνομο πλυντήριο πιάτων παγκοσμίως εκκινείται την ώρα και ημέρα που επιθυμείτε. Έτσι, διευκολύνετε την καθημερινότητά σας και επωφελείστε από τη μοναδική άνεση.
Στο πρόγραμμα ECO Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος