Ποιο σύστημα κατάψυξης προτιμάτε; 

Η κατάψυξη είναι η βέλτιστη λύση για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση τροφίμων. Με τη μέθοδο αυτή διατηρούνται οι βιταμίνες και η γεύση για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα τρόφιμα είναι διαθέσιμα, όταν τα χρειάζεστε.Με τη σύγχρονη τεχνολογία ψύξης, μπορείτε στις συσκευές ψύξης Miele να ελέγχετε τις χαμηλές θερμοκρασίες αξιόπιστα και εύκολα – για τέλεια αποτελέσματα και απόλυτα απολαυστικά τρόφιμα. 
NoFrost
Με το σύστημα NoFrost δεν θα χρειαστεί ποτέ πια να κάνετε απόψυξη της συσκευής ψύξης Miele. Το σύστημα κυκλοφορίας ψύξης κατανέμει τον ψυχρό, ξηρό αέρα ομοιόμορφα, ώστε να μην σχηματίζεται πάγος στο εσωτερικό πλαίσιο. Επιπλέον, δεν σχηματίζονται εναποθέσεις πάγου στα κατεψυγμένα τρόφιμα και έτσι, χωρίς στρώσεις πάγου στο εσωτερικό, τα συρτάρια ανοίγουν και κλείνουν πάντα εύκολα. Το σύστημα NoFrost προσφέρει μέγιστη ευκολία κατάψυξης τροφίμων και σας απαλλάσσει από το βάσανο της απόψυξης – για πάντα. 
ComfortFrost
Με το ComfortFrost, η κατάψυξη χρειάζεται πολύ λιγότερη απόψυξη. Χάρη στον εξατμιστή στα πίσω και τα πλευρικά πλαίσια, ο σχηματισμός του πάγου εντός της συσκευής γίνεται με πιο αργούς ρυθμούς. Έτσι δεν χρειάζεται να ασχολείστε τακτικά με την απόψυξη. 
DuplexCool
Το ψυγείο και ο καταψύκτης έχουν ξεχωριστά κυκλώματα αέρα που διασφαλίζουν βέλτιστες κλιματικές συνθήκες και στους δύο χώρους. Επιπλέον, δεν γίνεται ανταλλαγή αέρα μεταξύ των δύο χώρων. Έτσι οι οσμές, π.χ. από ψάρια, κρεμμύδια και τυριά, δεν μεταφέρονται στα τρόφιμα στην κατάψυξη. Το DuplexCool δημιουργεί τις ασφαλέστερες συνθήκες αποθήκευσης για τα τρόφιμά σας στους ψυγειοκαταψύκτες.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος