Ποιο σύστημα φρεσκάδας προτιμάτε;  

Τα φρέσκα τρόφιμα είναι η βάση για μια υγιεινή ζωή. Τα φρούτα και τα λαχανικά θα πρέπει να καταναλώνονται τόσο τραγανά και φρέσκα, όσο όταν αγοράστηκαν. Ποιος έχει όμως τον χρόνο να αγοράζει φρέσκα προϊόντα κάθε μέρα;Εκτός από την ποιότητα των τροφίμων τη στιγμή της αγοράς, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι σωστές συνθήκες αποθήκευσης. Αυτές καθορίζουν πόσο φρέσκα, νόστιμα και υγιεινά εξακολουθούν να είναι τα τρόφιμα κατά την προετοιμασία για κατανάλωση. Η λύση βρίσκεται στα συστήματα φρεσκάδας της Miele: PerfectFresh Pro, PerfectFresh και DailyFresh.
Τα τρόφιμα μένουν φρέσκα έως και πέντε φορές περισσότερο. Στο αυτόματα ελεγχόμενο εύρος θερμοκρασίας μεταξύ 0°C και +3°C το κρέας, το ψάρι και πολλά γαλακτοκομικά παραμένουν φρέσκα για τριπλάσιο χρονικό διάστημα. Τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα για πενταπλάσιο χρονικό διάστημα χάρη στα βελτιστοποιημένα στοιχεία ελέγχου υγρασίας στο συρτάρι. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος φωτισμός LED προσφέρει τον τέλειο έλεγχο των τροφίμων.  
Με το PerfectFresh, τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για τριπλάσιο χρόνο. Το εύρος θερμοκρασίας από 0°C έως +3°C παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κρέατος, των ψαρικών και πολλών γαλακτοκομικών προϊόντων. Τα φρούτα και τα λαχανικά αποθηκεύονται στον χώρο ελεγχόμενης υγρασίας σε ιδανικές συνθήκες. Οι βιταμίνες, η γεύση και η υφή διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα – η φρεσκάδα είναι ιδιαίτερα αισθητή. 
Τα ευρύχωρα συρτάρια του ψυγείου προσφέρουν χώρο για πολλά φρέσκα τρόφιμα. Τα ρυθμιζόμενα ανοίγματα του συρταριού διασφαλίζουν την αποτελεσματική διατήρηση της υγρασίας. Έτσι, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα και τραγανά για σημαντικά μεγαλύτερο διάστημα. 
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος