Τι τύπου συσκευή θα θέλατε;

Η Miele προσφέρει εμπνευσμένες συσκευές με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για τη συντήρηση, την ψύξη ή την αποθήκευση τροφίμων στις ιδανικές συνθήκες. Από τις εντοιχιζόμενες και τις ανεξάρτητες μέχρι τις ειδικές συσκευές ψύξης, η Miele συμβάλλει με την τεχνολογία της σε μια υγιεινή και σύγχρονη ζωή.
Ψυγεία
Τα ψυγεία της Miele είναι σχεδιασμένα για να διατηρούν τα τρόφιμά σας φρέσκα με τρόπο αποτελεσματικό και καλά οργανωμένο. Τα διαμερίσματα PerfectFresh και PerfectFresh Pro εξασφαλίζουν ότι τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα όπως πρέπει. Διαλέξτε μέσα από μια εντυπωσιακή γκάμα μοντέλων "Your Miele". Υπάρχουν διαθέσιμες εντοιχιζόμενες συσκευές με ύψος από 72 cm έως 178 cm και ανεξάρτητες συσκευές με ύψος από 85 cm έως 185 cm.
Ψυγειοκαταψύκτες
Οι συσκευές αυτές παρέχουν άφθονο χώρο για φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμα, σε θαλάμους που έχουν ο καθένας τη δική του πόρτα. Οι ψυγειοκαταψύκτες της Miele συνδυάζουν τη βολική, προσεκτική αποθήκευση φρέσκων και κατεψυγμένων τροφίμων σε μία συσκευή - ειδικά με τα PerfectFresh και PerfectFresh Pro.
Καταψύκτες
Οι καταψύκτες της Miele είναι ισχυροί, αποδοτικοί, και υποδειγματικοί όσον αφορά την οργάνωση και τη λειτουργικότητα. Μπορούν να τοποθετηθούν ως ανεξάρτητες συσκευές ή να συνδυαστούν με ένα ψυγείο Miele που ταιριάζει. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από λιτότητα και διαχρονικότητα. Εντυπωσιακές όμως είναι και οι εσωτερικές τιμές, όπως για παράδειγμα η εξαιρετική δυνατότητα κατάψυξης έως τους -26°C.
Συντηρητές κρασιών
Οι συντηρητές κρασιών Miele προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την αποθήκευση των καλύτερων κρασιών. Με ανεξάρτητα ελεγχόμενες ζώνες θερμοκρασίας για διάφορους τύπους κρασιού, εξασφαλίζεται επαγγελματική περιποίηση για τα κόκκινα και λευκά κρασιά σας. Οι συντηρητές κρασιών της Miele δεν είναι μόνο επαγγελματικός εξοπλισμός για γευσιγνώστες, αλλά και ένα ξεχωριστής αισθητικής κομμάτι με κύρος για το σπίτι σας.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος