Τέλεια ενσωμάτωση στο περιβάλλον της κουζίνας σας

Έκδοση μαυροπίνακα
Οι συσκευές ψύξης έκδοσης «μαύρου-πίνακα» διαθέτουν γυάλινο μαυροπίνακα στην πρόσοψή τους και είναι το επίκεντρο σε κάθε κουζίνα. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και γράψτε, ζωγραφίστε και σχεδιάστε πάνω στην πρόσοψη της συσκευής με συμβατική κιμωλία ή μαρκαδόρους. Ένα κεντρικό εργαλείο επικοινωνίας στην κουζίνα σας, με την προσωπική σας πινελιά.
Φωτεινό Λευκό
Για φωτεινές κουζίνες, η Miele προσφέρει αυτόνομα ψυγεία με γυάλινη πρόσοψη σε φωτεινό λευκό που ταιριάζει απόλυτα στις εντοιχιζόμενες συσκευές της γενικάς 6000.
Μαύρο Obsidian
Τα αυτόνομα ψυγεία της Miele διατίθενται επίσης με γυάλινη πρόσοψη υψηλής ποιότητας σε μαύρο obsidian. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός με τις εντοιχιζόμενες συσκευές της γενιάς 6000 διατίθεται μόνο από τη Miele!
Ανοξείδωτος χάλυβας/CleanSteel
Οι προσόψεις συσκευών από ανοξείδωτο χάλυβα/Cleansteel χαρακτηρίζονται από την εμφάνιση υψηλής ποιότητας και την ιδιαίτερη ευκολία φροντίδας που προσφέρουν. Ένα ειδικό φινίρισμα της επιφάνειας κάνει τις δακτυλιές σχεδόν αόρατες στο CleanSteel και δεν απαιτούνται ειδικά καθαριστικά.
 Ανοξείδωτη εμφάνιση
Τα αυτόνομα ψυγεία της Miele με ανοξείδωτη εμφάνιση είναι μια κομψή πινελιά στην κουζίνα σας. Η λακαρισμένη επιφάνεια ταιριάζει ιδιαίτερα σε σχεδιασμούς κουζίνας με ματ μεταλλικές λεπτομέρειες.
Λευκό
Τα λευκά λακαρισμένα ψυγεία είναι η κλασική επιλογή για σύγχρονους αλλά και παραδοσιακούς σχεδιασμούς κουζίνας. Λειτουργούν ιδιαίτερα καλά σε περιβάλλοντα με φως.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος