Τι μέγεθος συσκευής θα θέλατε;

Οι ανεξάρτητες συσκευές ψύξης Miele διατίθενται σε διάφορα ύψη και πλάτη. Η τέλεια λύση για κάθε κουζίνα!
Πλάτος 55 cm
Με πλάτος μόνο 55 cm αυτές οι ανεξάρτητες συσκευές ψύξης είναι τέλειες για νοικοκυριά όπου σημασία έχει η εξοικονόμηση χώρου.
Πλάτος 60 cm
Τα ψυγεία, οι καταψύκτες και οι ψυγειοκαταψύκτες πλάτους 60 cm διαθέτουν το κλασσικό μέγεθος των ανεξάρτητων συσκευών. Μεγάλοι εσωτερικοί χώροι με πολλές προαιρετικές λειτουργίες προσφέρουν το μεγαλύτερο δυνατό εύρος επιλογών για τέλεια αποθήκευση των τροφίμων.
Πλάτος 70/75 cm
Οι εξαιρετικά μεγάλες συσκευές ψύξης παρέχουν δυνατότητα μέγιστης αποθήκευσης. Οι καταψύκτες πλάτους 70 cm και οι ψυγειοκαταψύκτες πλάτους 75 cm διαθέτουν σημαντικά μεγαλύτερη ωφέλιμη χωρητικότητα και προσφέρουν επίσης τις βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης για τα τρόφιμά σας.
εσωτερικό XL
Οι συσκευές ψύξης της Miele με εσωτερικό θάλαμο XL προσφέρουν σημαντικά περισσότερο χώρο και άνεση για τη φύλαξη τροφίμων.
Περισσότερος χώρος για ογκώδη αντικείμενα
Το μεγαλύτερο ωφέλιμο βάθος του ψυγείου παρέχει επαρκή χώρο για μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα. Ακόμη και ένα ταψί με φαγητό μπορεί να μπει στο ψυγείο μέχρι να είναι ώρα να το βάλετε στον φούρνο για να ψηθεί.
Ακόμη περισσότερος χώρος για φρέσκα τρόφιμα
Τα συρτάρια PerfectFresh και PerfectFresh προσφέρουν ιδιαίτερα μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους: διπλάσια απόλαυση αγορών με σημαντικά μεγαλύτερη ωφέλιμη χωρητικότητα για τα φρέσκα σας τρόφιμα.
Περισσότερος χώρος για ογκώδη αντικείμενα
Αισθητά μεγαλύτερος όγκος σε κάθε επίπεδο σε όλα τα συρτάρια - με το XL εσωτερικό αυτό ισχύει και για τα συρτάρια του καταψύκτη. Αυτό σας χαρίζει περισσότερο χώρο και ευελιξία στην κατάψυξη τροφίμων.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος