Η τέλεια συσκευή για κάθε σπίτι

Τοποθέτηση σε κολώνα
Στη περίπτωση που δεν υπάρχει χώρος για να τοποθετηθούν οι συσκευές μία δίπλα στην άλλη, τα περισσότερα πλυντήρια και στεγνωτήρια Miele μπορούν να συνδυαστούν σε διάταξη κολώνας εξοικονομώντας χώρο. Σε αυτήν τη λύση, το πλυντήριο τοποθετείται πάντα από κάτω. Η Miele σας προσφέρει μια σειρά από συνδετικά πλαίσια για σταθερή σύνδεση ανάμεσα στις δύο συσκευές. Μερικά διαθέτουν και ένα πρακτικό συρτάρι, π.χ. το WTV 512. Το συρτάρι αυτό είναι ιδανικό για την αποθήκευση π.χ. εξαρτημάτων, ή για την εύκολη απόθεση του καλαθιού ρούχων όταν γεμίζετε ή αδειάζετε το στεγνωτήριο. 
Side-by-side
Τα πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια Miele ταιριάζουν τέλεια, τόσο τεχνικά, όσο και εμφανισιακά. Έτσι μπορείτε να τοποθετήσετε και τις δύο συσκευές μία δίπλα στην άλλη και να μεταφέρετε με ευκολία τα φρεσκοπλυμμένα ρούχα στο στεγνωτήριο. Η σειρά ChromeEdition προσφέρει επίσης την επιλογή λοξής πρόσοψης για εργονομική λειτουργία. Μια βάση, όπως η WTS 510 (επιπρόσθετο εξάρτημα), δημιουργεί έναν πρακτικό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη συσκευή - και ένα άνετο ύψος εργασίας. 
Χωνευτή τοποθέτηση
Όλα τα πλυντήρια ρούχων 60 cm μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από πάγκο εργασίας με ύψος 85 cm. Για την εγκατάσταση αυτού του είδους, το καπάκι της συσκευής δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί.
Δυνατότητα τοποθέτησης κάτω πάγκου
Τα πλυντήρια Miele ChromeEdition, W 3000, W 5000 και τα στεγνωτήρια TDA και T 8000 με κάθετο πίνακα χειρισμού μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τον πάγκο. Αν αντικαταστήσετε το καπάκι της συσκευής με ένα σετ για την τοποθέτηση κάτω του πάγκου, για παράδειγμα, οι συσκευές αυτές χωρούν κάτω από πάγκο με ύψος ανοίγματος εντοιχισμού 82 cm. 
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος