Διατίθεται μόνο από τη Miele

Το σύστημα φροντίδας ρούχων λαμβάνει υπ' όψιν του όλη τη διαδικασία, από το πλύσιμο, το στέγνωμα έως και το σιδέρωμα. Ακόμη και τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά έχουν αναπτυχθεί στα δικά μας εργαστήρια έτσι ώστε να ταιριάζουν τέλεια στις συσκευές της Miele.
Ο ιδανικός συνδυασμός
Τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια της Miele είναι άριστα συνδυασμένα. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε πλυντήριο, μπορείτε να βρείτε το στεγνωτήριο που ταιριάζει στο σχεδιασμό και τις λειτουργίες. Με αυτό τον τρόπο, συνδυάζεται η ισχυρή απόδοση καθαρισμού με την προσεκτική φροντίδα. 
Τέλεια επεξεργασία ιματισμού
Για πολλά υφάσματα, η περιποίηση ολοκληρώνεται μόνο μετά το σίδερο και την επιπρόσθετη προστασία με μηχανική και θερμική φροντίδα. Μπορείτε να σιδερώσετε με μεγάλη ευκολία, άνετα, γρήγορα και αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας το σύστημα σιδερώματος με ατμό FashionMaster της Miele και τα κυλινδρικά σιδερωτήρια της Miele.
Αποτελέσματα απλώς τέλεια
Δεν πλένει κάθε απορρυπαντικό του εμπορίου το ίδιο καλά σε όλα τα πλυντήρια. Για το λόγο αυτό, αναπτύξαμε στα δικά μας εργαστήρια τα προϊόντα φροντίδας και καθαρισμού Miele σε συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές. Οι φόρμουλες είναι ιδανικά προσαρμοσμένες στα πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια της Miele. Ως αποτέλεσμα, έχετε πάντα άριστη απόδοση, με τις μικρότερες ποσότητες απορρυπαντικού, ενώ ταυτόχρονα προστατεύετε το περιβάλλον. 
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος