Μαγείρεμα εκτός της πεπατημένης

Επαγωγικό wok
Το τηγάνι wok της Miele στηρίζεται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κοίλωμα - έτσι κατανέμεται η θερμότητα κατά τον βέλτιστο τρόπο. Το έξυπνο σύστημα ControlInduc® αποτρέπει την υπερθέρμανση λαδιών και λίπους. Το επαγωγικό wok της Miele προσφέρει επίσης ειδικά οφέλη για το χρήστη, όπως η τεχνολογία booster.
Γκριλιέρα μπάρμπεκιου
Το κρέας, τα ψαρικά ή τα λαχανικά στο γκριλ έχουν υπέροχη γεύση. Δύο ξεχωριστές ζώνες γκριλ με ανεξάρτητους χειρισμούς σας επιτρέπουν να ψήνετε το φαγητό και, παράλληλα, να το διατηρείτε ζεστό. Ταιριάζει εγγυημένα στα προσωπικά σας γούστα: Αν χρησιμοποιήσετε τη γκριλιέρα με νερό, το φαγητό γίνεται ακόμα πιο ζουμερό. Με τις πέτρες λάβας, το φαγητό αποκτά το αυθεντικό άρωμα ενός υπαίθριου μπάρμπεκιου.
TepanYaki
Τα φαγητά παρασκευάζονται απευθείας πάνω στην καυτή ανοξείδωτη επιφάνεια. Το TepanYaki Miele διαθέτει δύο αντιστάσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα: Μπορούν να μαγειρευτούν ταυτόχρονα διαφορετικά πιάτα ή να διατηρηθούν ζεστά, με διαφορετικές θερμοκρασίες.
Φριτέζα
Αν σας αρέσουν οι τραγανές και ζουμερές λιχουδιές, θα απολαύσετε τη χρήση της φριτέζας. Η ένδειξη επίτευξης θερμοκρασίας δείχνει πότε το λάδι έχει φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία, για ασφαλή προετοιμασία και βέλτιστα αποτελέσματα. Έτσι αποτρέπεται ο σχηματισμός ακρυλαμιδίων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φριτέζα όχι μόνο με λάδι. Με το καλαθάκι ζυμαρικών, μπορείτε να προετοιμάσετε τα αγαπημένα σας ζυμαρικά γρήγορα κι εύκολα.
Ζυγαριά
Οι ζυγαριές ταιριάζουν αισθητικά με τα άλλα στοιχεία της σειράς CombiSet. Το ανθεκτικό γυαλί ασφαλείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επιπλέον χώρος επιφάνειας. Οι ζυγαριές διαθέτουν επίσης οθόνη υψηλής αντίθεσης και πρακτική λειτουργία απόβαρου.
Σαλαμάνδρα
Η γκριλιέρα σαλαμάνδρα είναι μια πολυτάλαντη λύση από τις επαγγελματικές κουζίνες. Είναι ιδανική για καραμέλωμα, γκρατινέ και ρόδισμα. Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει: η σαλαμάνδρα Miele εμφανίζεται με το άγγιγμα ενός πλήκτρου, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται εξαφανίζεται μέσα στον πάγκο εργασίας.
Πιατέλα Tepan
Η πιατέλα Tepan προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσετε γρήγορα και αξιόπιστα τις καλλιτεχνικές μαγειρικές σας ικανότητες. Ειδικό χαρακτηριστικό: Όταν η πιατέλα είναι κρύα, είναι μια επίπεδη επιφάνεια. Όταν ζεσταίνεται, βυθίζεται ελαφρά στο κέντρο, ώστε να γίνει καλύτερη συλλογή των υγρών.
Τροχήλατο Tepan
Μπορείτε να απολαύσετε απολαυστικά πιάτα σχεδόν οπουδήποτε με το φορητό Tepan – στο τραπέζι, το αίθριο ή με τους φίλους σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πρίζα ηλεκτρικού.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος