Ποιο περιβάλλον χρήστη προτιμάτε;

M Touch S
Πλήκτρα αφής: με το M Touch S μπορείτε να κάνετε κύλιση και να πλοηγηθείτε στο μενού για να επιλέξετε προγράμματα από τα εικονίδια – όπως με το smartphone. Στην οθόνη αφής εμφανίζεται ολόκληρο το μενού καθαρά και συνοπτικά. Η διασύνδεση χρήστη είναι εύχρηστη, ενώ η οθόνη με ελαφριά κλίση διευκολύνει την ανάγνωση. Και, τέλος, η οθόνη είναι ιδιαίτερα εύκολη στο καθάρισμα.
Πλήκτρα αφής
Όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα με τα πλήκτρα αφής, μια μεγάλη ποικιλία επιλέξιμων προγραμμάτων εμφανίζεται καθαρά στο πλαίσιο πρόσοψης. Τα ονόματα των προγραμμάτων και άλλα περιεχόμενα εμφανίζονται στην ευκρινή οθόνη κειμένου TFT μονής γραμμής.
Σχεδιασμός
Η μοντέρνα εμφάνιση σε μαύρο οψιδιανού με ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας διαθέτει ειδικές λεπτομέρειες και ταιριάζει τέλεια στο περιβάλλον της κουζίνας. Ανάλογα με το μοντέλο, η έκδοση σε φωτεινό λευκό είναι επίσης διαθέσιμη.
M Touch Vi
Η νέα οθόνη M Touch Vi προσφέρει μέγιστη άνεση: Μπορείτε να επιλέξετε προγράμματα, αγγίζοντας ή σαρώνοντας απλά τη μεγάλη οθόνη TFT – κανένα άλλο πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων δεν εξασφαλίζει τόση άνεση.
Οθόνη TFT
Μπορείτε να επιλέξετε ή να αλλάξετε προγράμματα και επιλογές πλυσίματος, αγγίζοντας τα σύμβολα στο πλαίσιο πρόσοψης, γρήγορα και εύκολα. Υπάρχει απευθείας πρόσβαση σε πολλά προγράμματα. Η ευκρινής οθόνη κειμένου TFT μονής γραμμής παρέχει ευανάγνωστες πληροφορίες. Ανάλογα με το μοντέλο, το πλαίσιο πρόσοψης μπορεί να διαθέτει φωτιζόμενο λογότυπο Miele.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος