Εξαιρετική ποιότητα Miele για μεγάλη διάρκεια ζωής

Εκτός από τα αποτελέσματα καθαρισμού και στεγνώματος, μια δοκιμή απόδοσης μετρά τις τιμές θορύβου και κατανάλωσης για κάθε πρόγραμμα με γνώμονα τις υψηλές απαιτήσεις της δέσμευσης ποιότητας της Miele.
Δοκιμή φόρτωσης κανίστρου
Τα κάνιστρα επιβαρύνονται ιδιαίτερα, για να δημιουργηθούν ρεαλιστικές συνθήκες δοκιμής: 3 kg στο κάνιστρο για μαχαιροπίρουνα, 10 kg στο πάνω κάνιστρο και 20 kg στο κάτω κάνιστρο. Τα κάνιστρα μαζί με το εξαιρετικά μεγάλο φορτίο τους εξέρχονται και εισέρχονται αυτόματα για 100,000 φορές.
Δοκιμή αντοχής πόρτας
Στη μεγάλη διάρκεια ζωής μιας συσκευής, η πόρτα ενός πλυντηρίου πιάτων υφίσταται σημαντική καταπόνηση. Η δοκιμή αντοχής αποτελεί προσομοίωση αυτής της καταπόνησης: με μια ειδική συσκευή, η πόρτα του πλυντηρίου πιάτων ανοίγει και κλείνει αυτόματα 100,000 φορές.
Δοκιμή πρόσκρουσης για το κάνιστρο μαχαιροπίρουνων
Με τη δοκιμή πρόσκρουσης η Miele διασφαλίζει ότι το κάνιστρο για μαχαιροπίρουνα μπορεί να αντέξει την καταπόνηση της καθημερινής χρήσης. Στο κάνιστρο για μαχαιροπίρουνα τοποθετούνται δοκιμαστικά μαχαιροπίρουνα (14 σετ μαχαιροπίρουνων με 4 τεμάχια το καθένα) και στη συνέχεια αφήνεται να πέσει σε μια σκληρή επιφάνεια από ύψος ενός μέτρου.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος