Το μαγείρ. και το τηγάν. δεν ήταν ποτέ ευκολότερα.

Απολαύστε τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά: οι λειτουργίες υποβοήθησης αφής κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και το μαγείρεμα πιο ευχάριστο. Επιπλέον, η έξυπνη τεχνολογία παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια – όπως για παράδειγμα, με τη λειτουργία υποβοήθησης TempControl.
Το TempControl διασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα στο τηγάνισμα και το stir fry κάθε φορά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τη ρύθμιση αργού μαγειρέματος ή ένα από τα τρία επίπεδα τηγανίσματος με ιδανικές θερμοκρασίες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας καθώς διατηρείται σε σταθερό επίπεδο.
Το TempControl παρέχει επιπλέον ασφάλεια στην κουζίνα αποτρέποντας την υπερθέρμανση του λαδιού και του βουτύρου μέσα στο σκεύος. Διατηρεί συνεχώς τη βέλτιστη θερμοκρασία μαγειρέματος – που έχει ως αποτέλεσμα να μην καίγεται το φαγητό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες με οποιοδήποτε σκεύος είναι κατάλληλο για μαγείρεμα με επαγωγή – δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέα σκεύη. 
Το TempControl Plus βοηθάει στο μαγείρεμα και το τηγάνισμα: η θερμοκρασία διατηρείται σε σταθερό επίπεδο, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη ρύθμισή της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ορίσετε τη σωστή θερμοκρασία. Από γάλα έως ζυμαρικά ή πατάτες – το TempControl Plus εξασφαλίζει ότι τίποτα δεν παραβράζει ή καίγεται. 
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος