Ασύγκριτη ευελιξία

Μη καθορισμένες ζώνες μαγειρέματος 
Απολαύστε απόλυτη ελευθερία: χρησιμοποιήστε την πλήρη επιφάνεια της εστίας σας χωρίς προκαθορισμένες ζώνες μαγειρέματος για μέγιστη ευελιξία. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα σκεύη σας όπου επιθυμείτε ανάλογα με την περίσταση. Έως έξι κατσαρόλες, τηγάνια και ψηστιέρες με δυνατότητα επαγωγής μπορούν να τοποθετηθούν όπου επιθυμείτε. Οι εστίες με επαγωγή πλήρους επιφάνειας είναι διαθέσιμες σε διάφορα πλάτη.
Έξυπνη ανίχνευση σκευών 
Ευέλικτες εστίες, ευέλικτη λειτουργία: με την έξυπνη αναγνώριση σκεύους, τα στοιχεία ελέγχου εμφανίζονται πάντα στη σωστή θέση – ανεξάρτητα από τη θέση των σκευών στην εστία. Τα στοιχεία ελέγχου είναι ορατά μόνο όταν υπάρχει τοποθετημένο σκεύος, εξασφαλίζοντας μια κομψή εμφάνιση. Πάντα προσαρμόζονται ευκρινώς στο εν λόγω σκεύος και εάν εκείνο μετακινηθεί το ακολουθούν. Οι εστίες πλήρους επιφάνειας διαθέτουν τη λειτουργία έξυπνης αναγνώρισης σκεύους. 
Υποβοήθηση τοποθέτησης 
Τοποθετήστε τα σκεύη σας σε ευνοϊκή θέση: αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι τα σκεύη σας τοποθετούνται στην ιδανική θέση. Βελτιστοποιεί τη διαδικασία μαγειρέματος, καθώς δεν σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το σκεύος σε λανθασμένη θέση και να χρησιμοποιήσετε λανθασμένη ρύθμιση ισχύος. Η ιδανική θέση υποδεικνύεται ηχητικά και οπτικά με διαισθητικό τρόπο – απλά μετακινείστε το σκεύος ανάλογα. 
SilentMove 
Χάρη στην εκτύπωση κάτω από το κεραμικό γυαλί δεν υπάρχουν δυσάρεστοι θόρυβοι, όταν μετακινείτε τα σκεύη. Η κομψή εκτύπωση στο κάτω μέρος δημιουργεί επίσης μια εξαιρετικά απαλή επιφάνεια η οποία καθαρίζεται πολύ εύκολα. 
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος