Οι διαισθητικ. χειρισμοί κάνουν το μαγείρεμα εύκολο

Οθόνη 
Εξαιρετική εμφάνιση και λειτουργικότητα: οι πληροφορίες εμφανίζονται ευκρινώς στην πολύχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών ώστε να είναι εύκολα κατανοητές. Ο συντονισμός της διασύνδεσης χρήστη πραγματοποιείται βάσει της φιλοσοφίας συστημάτων ελέγχου για τις εντοιχιζόμενες συσκευές Generation 7000, διασφαλίζοντας τον χειρισμό διαφόρων συσκευών με τον ίδιο τρόπο. Η επιλογή γλωσσών της οθόνης επιτρέπει στους χρήστες να χειρίζονται τη συσκευή σε διάφορες γλώσσες. 
SmartSelect White 
Με τα SmartSelect μπορείτε να ρυθμίσετε τα επίπεδα ισχύος και τους χρόνους γρήγορα και εύκολα. Χάρη στη λευκή οθόνη με την ιδιαίτερα υψηλή αντίθεση, οι ρυθμίσεις είναι ακόμα πιο ευανάγνωστες. Οι εστίες με χειριστήρια SmartSelect Λευκό έχουν επίσης τις ίδιες πρακτικές λειτουργίες με τα SmartSelect – όπως την εύχρηστη επιλογή χρόνου. 
SmartSelect 
Με τα SmartSelect μπορείτε να ρυθμίσετε τα επίπεδα ισχύος και τους χρόνους γρήγορα και εύκολα. Κάθε ζώνη μαγειρέματος διαθέτει αριθμητική οθόνη με κίτρινο φωτισμό, ή οποία είναι ορατή εύκολα από κάθε γωνία. Με τα SmartSelect η ρύθμιση της λειτουργίας χρονομέτρου είναι πιο εύκολη, καθώς το χρονόμετρο και η αυτόματη απενεργοποίηση μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά. 
ComfortSelect 
Το κέντρο εντολών σε ό,τι αφορά τη μαγειρική: ελέγχετε όλες τις ζώνες μαγειρέματος και τα επίπεδα ισχύος μέσω κεντρικής αριθμητικής οθόνης. Οι πρόσθετες λειτουργίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα, καθώς βρίσκονται ακριβώς πάνω από την αριθμητική οθόνη. Από εδώ, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα τα χρονόμετρα.
EasySelect 
Επικεντρωθείτε στα πιο σημαντικά πράγματα: η λειτουργία EasySelect ελέγχει όλες τις ζώνες μαγειρέματος και τα επίπεδα ισχύος μέσω μιας κεντρικής αριθμητικής οθόνης. Οι έλεγχοι εστιάζουν στις βασικές λειτουργίες. 
Περιστρεφόμενα χειριστήρια 
Με τα περιστρεφόμενα χειριστήρια μπορείτε να ρυθμίσετε τα επίπεδα ισχύος και τους χρόνους γρήγορα και διαισθητικά. Υπάρχει ξεχωριστό περιστρεφόμενο χειριστήριο για κάθε ζώνη μαγειρέματος, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε τις ρυθμίσεις σας. 
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος