Απλά μαγικό 

Μπορείτε να μαγειρέψετε ψάρι σε πάγο; Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τα πολλά ερωτήματα που μας απασχολούν καθημερινά. Μόνο εξετάζοντας το αδύνατο μπορούμε να δημιουργήσουμε 1.000 νέες δυνατότητες για τους πελάτες μας. Οι συσκευές της Miele θέτουν νέα πρότυπα εδώ και δεκαετίες, από το ηλεκτρικό πλυντήριο στον εντοιχιζόμενο φούρνο ατμού και τον θερμοθάλαμο φαγητού Gourmet. Και οι συσκευές Generation 7000, που θα διατεθούν στην αγορά το 2019, δεν αποτελούν εξαίρεση. Αυτή η σειρά παρέχει πολλές καινοτομίες, οι οποίες δεν θα πρέπει να λείπουν από καμία σύγχρονη κουζίνα. 
Ψάρι στον πάγο 
Με τον φούρνο Dialog, επινοήσαμε έναν ολοκαίνουργιο τρόπο μαγειρέματος. Η τεχνολογία M Chef μαγειρεύει τον συνολικό όγκο του φαγητού από την αρχή, αντί να θερμαίνει από το εξωτερικό προς το μέσα. Έτσι, μπορείτε να μαγειρέψετε ψάρι στον πάγο χωρίς ο πάγος να λιώνει. Αυτή η μοναδική τεχνολόγια θα εμπνεύσει τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες μάγειρες, μετατρέποντας τη δημιουργικότητά τους σε αληθινή μαγεία. 
TasteControl 
Οι συμβατικοί φούρνοι της σειράς GENERATION 7000 διαθέτουν επίσης πολλές νέες λειτουργίες για μεγαλύτερη ελευθερία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Η λειτουργία TasteContol, για παράδειγμα, ανοίγει την πόρτα αυτόματα για να εμποδίσει το επιπλέον μαγείρεμα του φαγητού όταν η διαδικασία μαγειρέματος έχει τελειώσει, για να μπορείτε να χαλαρώνετε και να φροντίζετε τους καλεσμένους σας. 
Παρακολούθηση φαγητού 
Χάρη στο tower design, μπορείτε να ελέγχετε το φαγητό σας μέσω μιας κάμερας στον φούρνο, ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι. Η θερμοκρασία και ο χρόνος ρυθμίζονται εύκολα μέσω της εφαρμογής. 
Αυτές οι καινοτομίες και ακόμα περισσότερα, τα οποία αναπτύχθηκαν από εμάς και φέρουν το σήμα έγκρισης «Αποκλειστικά από τη Miele», παρουσιάζονται εκτενώς στα παρακάτω τμήματα. 
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος