Ένα απλό άγγιγμα 

Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε διαισθητικό χειρισμό αφής στις τέσσερις από τις πέντε παραλλαγές: το M Touch και το M Touch S διαθέτουν οθόνη αφής. Ο χειρισμός των συσκευών DirectSensor και DirectSensor S γίνεται μέσω πλήκτρων αφής και μιας ευκρινούς οθόνης. Η επιλογή γλώσσας οθόνης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την προτίμηση του χρήστη. Ο χειρισμός του EasyControl πραγματοποιείται με τα κλασικά συστήματα ελέγχου. Τα διαφορετικά λειτουργικά συστήματα έχουν την ίδια φιλοσοφία σχεδιασμού, η οποία χαρακτηρίζεται από διαύγεια, μεγάλη διάρκεια ζωής και ποιοτικές λεπτομέρειες. ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.
M Touch
Η απόλυτη κομψότητα σε συνδυασμό με την απόλυτη άνεση. Η πρωτοποριακή οθόνη αφής προσφέρει ασυναγώνιστη αισθητική και άνεση: ελέγξτε γρήγορα και εύκολα τις συσκευές σας αγγίζοντας ή σαρώνοντας την οθόνη. Πολλές λειτουργίες επιλέγονται με ένα μόνο άγγιγμα τουδακτύλου. Το κείμενο και τα σύμβολα είναι ευκρινώς ορατά. Νέο: τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν σε μια ελαφριά έκδοση – κάτι που είναι ιδανικό εάν χρησιμοποιείτε μια λευκή συσκευή.
Οθόνη M Touch S
 Εκλεπτυσμένη εμφάνιση και λειτουργία. Η καταξιωμένη τεχνολογία M Touch διατίθεται επίσης με την πιο μικρή οθόνη – ενώ παρέχονται όλες οι λειτουργίες.
DirectSensor
Άμεση επιλογή και ευκρινής οθόνη τεσσάρων γραμμών. Με τα πλήκτρα αφής υπάρχουν επιλογές, όπως η λειτουργία άμεσης επιλογής. Άλλες επιλογές και ρυθμίσεις εμφανίζονται στην ευκρινή οθόνη τεσσάρων γραμμών.
DirectSensor S
Άμεση επιλογή και ευκρινής οθόνη μίας γραμμής. Με τα πλήκτρα αφής υπάρχουν επιλογές, όπως η λειτουργία άμεσης επιλογής. Άλλες επιλογές και ρυθμίσεις εμφανίζονται στην ευκρινή οθόνη μίας γραμμής.
EasyControl
Γρήγορο και άνετο. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χειρισμός της συσκευής γίνεται μέσω δύο πτυσσόμενων περιστρεφόμενων χειριστηρίων και οι πληροφορίες κατάστασης όπως η θερμοκρασία και οι ρυθμίσεις χρόνου εμφανίζονται σε μεγάλη οθόνη υγρών κρυστάλλων 7 τμημάτων.
Αριθμοί ως παραδείγματα που δείχνουν τα οφέλη του προϊόντος