Ανεξάρτητες καφετιέρες

 

Μοναδική απόλαυση καφέ.

Από την επιλογή του τέλειου είδους κόκκου μέχρι την άνετη συντήρηση της συσκευής: 20 χρόνια τεχνογνωσίας καφέ εξασφαλίζουν ασύγκριτη απόλαυση.

Το τέλειο άρωμα δεν επιτυγχάνεται τυχαία.

Η τεχνολογία που περιέχουν οι ανεξάρτητες καφετιέρες Miele είναι συντονισμένη με ακρίβεια για να εξασφαλίζει συνέπεια στην ποιότητα του καφέ. Ο κωνικός μύλος από ανοξείδωτο ατσάλι αλέθει κάθε κόκκο ομοιόμορφα και προσεκτικά, ώστε να διατηρείται το άρωμα. Η δυναμική μονάδα παρασκευής καφέ AromaticSystem αναμειγνύει καφέ και νερό τέλεια διαστέλλοντάς τα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής καφέ. Όλοι οι παράγοντες συνδυάζονται σε τέλεια αρμονία για να πετύχουν ένα έντονο άρωμα και λιγότερες πικρές ουσίες.

Καφές Miele Black Edition

Είναι ο κόκκος που μετράει.

Η μοναδική απόλαυση του καφέ ξεκινάει με το πιο σημαντικό συστατικό: τον κόκκο του καφέ.
Η Miele προσφέρει τέσσερα χαρμάνια καφέ Miele Black Edition που φέρουν πιστοποίηση δίκαιου εμπορίου και βιολογικού προϊόντος. Αυτά τα χαρμάνια καφέ είναι τέλεια για την προετοιμασία του αγαπημένου σας ροφήματος καφέ με καφετιέρες Miele. Παραδοσιακό και ιδιαίτερα ήπιο καβούρδισμα στο χέρι:

– ONE FOR ALL
– CAFÉ CREMA
– ESPRESSO
– DECAF (χωρίς καφεΐνη)

Αγορά

Επιλογές που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα με το άγγιγμα ενός πλήκτρου.

Καφές και τσάι

20 διαφορετικά είδη ζεστών ροφημάτων παρασκευάζονται με μία μόνο συσκευή

Θα θέλατε έναν καφέ ristretto, latte macchiato, cappuccino ή μήπως τσάι; Η καφετιέρα CM7 δεν παρασκευάζει μόνο ιταλικά ροφήματα καφέ, αλλά και διάφορα είδη τσαγιού.

CupSensor

Προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος κούπας.

Από την κούπα espresso μέχρι το ποτήρι latte macchiato, το CupSensor ανταποκρίνεται σε κάθε ύψος φλιτζανιού και προσαρμόζει τη θέση του κεντρικού στομίου εκροής ανάλογα. Έτσι αποφεύγονται οι πιτσιλιές και εξασφαλίζεται ότι κάθε ρόφημα καφέ είναι έτοιμο να το σερβίρετε αμέσως στην τέλεια θερμοκρασία και με την τέλεια κρέμα.

OneTouch for Two

Ένα πάτημα πλήκτρου για διπλή απόλαυση.

Το OneTouch for Two σάς επιτρέπει να προετοιμάσετε δύο γευστικά ροφήματα καφέ ταυτόχρονα: Ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος να απολαύσετε espresso, cappuccino, latte macchiato κτλ. για δύο.

Επιλογές για κάθε γούστο.

Οι ευνόητοι διακόπτες αφής, όπως η οθόνη αφής CM στα μοντέλα CM7, λειτουργούν διαισθητικά, είναι εύκολοι στη χρήση και διαθέτουν οθόνη απλού κειμένου. Παράμετροι όπως η ρύθμιση του μύλου, η θερμοκρασία και η ποσότητα νερού μπορούν να ρυθμιστούν ακόμη και κατά τη διάρκεια της παρασκευής στη λειτουργία Expert. Μπορείτε, εναλλακτικά, να προσθέσετε τον αγαπημένο σας καφέ στα πολλά προφίλ χρηστών.

Καθημερινά, κάθε κούπα θα γίνεται ο αγαπημένος σας καφές.

Καθαρίζεται μόνη της όσο «κοιμάται»

Οι ανεξάρτητες καφετιέρες Miele CM 7550 και CM 7750 αφαλατώνονται πλήρως αυτόματα χάρη στην πατενταρισμένη* λειτουργία AutoDescale. Η διαδικασία αφαλάτωσης λαμβάνει χώρα μία φορά τη μέρα ή, όπως συνιστούμε, κατά τη διάρκεια της νύχτας, κατά την επιθυμητή ώρα, μέσω ενός δοχείου στο πίσω μέρος της συσκευής, έτσι ώστε τα επίμονα άλατα να μην έχουν καμία ευκαιρία να σχηματιστούν.

* EP2705783B1, US201400060338A1 Ενδέχεται να χρειάζεται επιπρόσθετη χειροκίνητη αφαλάτωση, ανάλογα με τη συμπεριφορά των χρηστών.

Για λάτρεις της εξατομίκευσης. Για ειδικούς. Για τελειομανείς.
Το εμβληματικό μοντέλο CM 7750 με τρία δοχεία κόκκων καφέ, ένα σύστημα που αλέθει φρέσκους κόκκους καφέ κάθε φορά και WiFiConn@ct.

CoffeeSelect*

Η τέλεια απόλαυση: Με 3 δοχεία κόκκων, ο αγαπημένος σας καφές παρασκευάζεται πάντα με τον σωστό τύπο κόκκων.

* Ευρεσιτεχνία: EP2957199, έως 16/06/2035, BE, CH, DE, GB, NL

AromaticSystemFresh

Ιδιαίτερα αθόρυβο, διατηρεί το άρωμα: Ο πρωτοποριακός μύλος της CM 7750 αλέθει φρέσκους κόκκους για κάθε κούπα καφέ.

WiFiConn@ct

Άνεση και εξοικονόμηση χρόνου: Χρησιμοποιήστε τη συσκευή εξ αποστάσεως μέσω Wi-Fi ή παραγγείλτε κόκκους online. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για τις ανεξάρτητες καφετιέρες CM7.

Βρείτε τη δική σας ιδανική συσκευή

Miele CM5, CM6 ή CM7;

Βρείτε την ιδανική ανεξάρτητη καφετιέρα Miele και απολαύστε έναν καφέ που είναι τέλειος για εσάς:

CM7 με ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών για πραγματική απόλαυση και τη μέγιστη άνεση – από καφέ και τσάι, την πατενταρισμένη* λειτουργία CupSensor και την πατενταρισμένη* λειτουργία AutoDescale μέχρι το πατενταρισμένο* και μοναδικό CoffeeSelect με αυτόματη επιλογή κόκκων (οι λειτουργίες εξαρτώνται από το μοντέλο)

CM6 με μοντέρνο σχεδιασμό για όλα τα κλασικά είδη καφέ και την επιλογή δημιουργίας προσωπικών αγαπημένων χάρη στη λειτουργία προφίλ χρήστη

CM5 με νέο σχεδιασμό μικρών διαστάσεων σε πέντε διαφορετικά χρώματα για να διαλέξετε – από γκρι γραφίτη μέχρι ροζ χρυσό PearlFinish

* CoffeeSelect: Ευρεσιτεχνία: EP2957199, έως 16/06/2035, BE, CH, DE, GB, NL
CupSensor: Ευρεσιτεχνία: EP2454976B1
AutoDescale: Ευρεσιτεχνία: EP2705783B1, US201400060338A1

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας